Tot handbal…dar MINI :)

Tot handbal…dar MINI :)

Duminică, 22 Octombrie, sala de sport a Gimnaziului „Liviu Rebreanu” din Tîrgu Mureș s-a umplut de zâmbete, bucurie și emoții.

CS Olimpic Tîrgu Mureș a dat startul Campionatului Național de Minihandbal feminin, faza județeană. Competiția care se adresează sportivelor născute în anul 2007 și mai tinere, a avut la start 5 echipe din județul Mureș: CSS Sighișoara, ACH Miercurea Nirajului, ACS Pegasus Tîrgu Mureș, Lacul Ursu Sovata și CS Olimpic Tîrgu Mureș în calitate de organizator și gazdă a primei etape. 

Jocurile s-au desfășurat în paralel, pe două terenuri cu dimensiuni reduse, adaptate acestei categorii de vârstă. Arbitrii au fost delegați de Comisia de Arbitrii a AJH Mureș, iar delegat oficial a fost d-na Turdean Mirabela, arbitru în Liga Națională de Handbal.

Rezultatele jocurilor nu merită amintite deoarece considerăm că marele câștig este al tuturor: al micuțelor sportive care au simțit gustul competiției, al părinților care le încurajează spre un stil de viață sănătos, nu neglijează beneficiile educației prin sport și nu în ultimul rând al cluburilor care le îndeamnă să aspire la performanță.

În cadrul fazei județene, fiecare echipă participantă organizează câte un turneu pe teren propriu, jocurile se desfășoară în sistem fiecare cu fiecare iar echipele clasate pe primele 4 locuri în clasamentul general se vor califica la faza pe euro-regiuni (zona).

 

Published by admin