DIVIZIA A FEMININ

După 8(opt) ani de existență, 8(opt) finale de Campionat Național și 5(cinci) medalii de aur, venim în fața dumneavoastră cu o nouă provocare: DIVIZIA A !

Handbalistele care au reprezentat orașul nostru cu mândrie în Campionatele Naționale de Handbal destinate junioarelor, o fac începând din sezonul competițional 2017/2018 și la senioare!

Scopul declarat încă de la demararea proiectului „CS Olimpic” – depistarea, selecționarea și pregătirea pe bază de programe speciale a copiilor cu aptitudini pentru obținerea de performanțe sportive în handbal – a fost atins, iar odată cu realizarea lui, ne propunem atingerea obiectivului nostru principal pe termen mediu și lung: revitalizarea handbalului mureșean de înaltă performanță, ramură sportivă care de-a lungul timpului a adus renume orașului nostru.

100% handbal tîrgumureșean

Pentru că puține lucruri scot din anonimat un oraș și construiesc mândria locală, ne dorim să păstrăm sportivele de valoare acasă, pentru a-și reprezenta orașul și, nu în ultimul rând, pentru a crea o tradiție, să devină un exemplu pentru micuțele viitoare handbaliste. Din respect și iubire față de părinții și suporterii care ne-au oferit încrederea, dragostea și susținerea lor până acum, din respect pentru cei care au investit și continuă să susțină handbalul în Tîrgu Mureș, vrem să construim o echipă puternică și valoroasă de senioare care să aducă mândrie și prestigiu orașului.