SUPORTERI

Respect pentru activitatea sportivă de performanță și pasiune pentru handbal.  Sunt două dintre atributele tîrgumureșenilor care au hotărât să achiziționeze un abonament, pentru a susține CS Olimpic în sezonul competițional 2017/2018.

Dar ce au în comun orașe ca București, Focșani, Onești sau Timișoara cu proiectul nostru? Sunt orașe cu oameni frumoși, oameni care înțeleg activitatea sportivă și respectă sportivii, indiferent de clubul la care evoluează. Cu toate că distanța îi va impiedica probabil să participe la jocurile echipei noastre, aceștia au ales să achiziționeze și chiar să doneze mai multe abonamente pentru a susține financiar proiectul nostru.

Acest lucru ne-a determinat să găsim o cale pentru a oficializa relația cu suporterii și susținătorii noștri.

Calitatea de membru susținător:

Prin membru susținător se înţelege persoana fizică sau juridică care aderă la ACS Olimpic Tîrgu Mureș și sprijină activ îndeplinirea scopului și obiectivelor acesteia, prin achitarea unei cotizaţii pentru un sezon competițional.

Pot deveni membri susţinători ai ACS Olimpic Tîrgu Mureș persoanele fizice sau juridice care doresc să sprijine atât moral cât și material activitatea clubului.

Înscrierea e condiționată de completarea unei adeziuni și de achitarea unei cotizații pentru un sezon competițional.

Lansăm 3(trei) tipuri de carduri pentru suporteri, pentru cei care doresc să sprijine financiar activitatea clubului:

  1. Card Suporter de Argint – preț: 250.00 lei – posesorul are beneficiile unui abonat obișnuit, acces la toate jocurile de pe teren propriu, loc rezervat în tribună și primeste un tricou de suporter cu însemnele clubului;

  1. Card Suporter de Aur – preț: 500.00 lei – posesorul are beneficiile unui abonat obișnuit, acces la toate jocurile de pe teren propriu, loc rezervat în tribună și primeste un tricou de suporter cu insemnele clubului. De asemenea, posesorul va beneficia de un carnet cu vouchere care oferă reduceri și promoții la diferite produse sau servicii oferite de sponsorii, partenerii și susținătorii activi ai CS Olimpic;

  1. Card Suporter FaNaTiC – preț: 1000,00 lei – posesorul are beneficiile unui abonat obișnuit, acces la toate jocurile de pe teren propriu, loc rezervat și personalizat în tribună și primeste un tricou oficial de joc al CS Olimpic, personalizat cu nume și număr. De asemenea, posesorul va beneficia de un carnet cu vouchere care oferă reduceri și promoții la diferite produse sau servicii oferite de sponsorii, partenerii și susținătorii activi ai CS Olimpic.

Toate cardurile vor avea valabilitate până la data de 30 Iunie 2018.

Atenţia oferită membrilor susţinători va fi o prioritate pentru noi. Devii mai întâi „susţinător” iar dacă te simți pregătit și iți dorești, poţi deveni un membru activ cu multă experienţă în cadrul clubului !