BILETE ȘI ABONAMENTE

Achiziționarea unui abonament valabil pentru tot sezonul competițional sau a unui bilet de intrare înseamnă mai mult decât sprijin financiar, este o formă de respect pentru munca noastră. Noi ne vom manifesta respectul față de dumneavoastră prin evoluțiile echipei noastre, în care vom pune elementele cheie care ne caracterizează: pasiune și determinare.

INFO Abonament – preț: 100 lei

Abonamentul asigură accesul la toate jocurile oficiale disputate de CS Olimpic Tîrgu Mureș pe teren propriu în acest sezon competițional. Jocurile pe teren propriu se vor desfășura în sala Gimnaziului Liviu Rebreanu din Tîrgu Mureș (153 locuri pe scaune). Abonamentul este sub formă de card personalizat, având inserate seria și numărul abonamentului, numele și prenumele dumneavoastră și informații despre poziționarea în tribună (sector, rând și loc). Vă rugăm să respectați locul şi rândul din sectorul de tribună inserate pe acesta la achiziţionare. În cazul în care organizatorii, din diferite motive, vor decide schimbarea locului de disputare a unor jocuri din acest sezon competițional, veți putea folosi cardul pentru accesul în sală în sectorul destinat posesorilor de abonamente.

Pentru achiziționarea unui abonament, vă rugăm să contactați  ACS Olimpic Tîrgu Mureș.

INFO Bilet de intrare – preț: 10 lei

Biletul de intrare asigură accesul la jocurile oficiale disputate de CS Olimpic Tîrgu Mureș pe teren propriu în acest sezon competițional, în sectoarele B și C din tribunele sălii de sport a Gimnaziului Liviu Rebreanu din Tîrgu Mureș, în limita locurilor disponibile. Biletele de intrare pot fi achiziționate de la intrarea în sală, cu o oră înainte de începerea jocului.

Copiii sub 14 ani beneficiază de acces gratuit.