Divizia A: OLIMPIC Tîrgu Mureș sau handbalul „spectacol” la el acasă !

Divizia A: OLIMPIC Tîrgu Mureș sau handbalul „spectacol” la el acasă !

100% handbal tîrgumureșean

„Pentru că puține lucruri scot din anonimat un oraș și construiesc mândria locală, ne dorim să păstrăm sportivele de valoare acasă, pentru a-și reprezenta orașul și, nu în ultimul rând, pentru a crea o tradiție, să devină un exemplu pentru micuțele viitoare handbaliste. Din respect și iubire față de părinții și suporterii care ne-au oferit încrederea, dragostea și susținerea lor până acum, din respect pentru cei care au investit și continuă să susțină handbalul în Tîrgu Mureș, vrem să construim o echipă puternică și valoroasă de senioare care să aducă mândrie și prestigiu orașului.”

Rândurile de mai sus reprezintă obiectivul CS Olimpic, declarat încă de la începutul sezonului competițional. Acum, la finalul turului Diviziei A, putem afirma cu mândrie că la Tîrgu Mureș „handbalul spectacol” este la el acasă! Afirmație confirmată de jocul entuziasmant al junioarelor olimpice, care nu au pierdut pe teren propriu în acest tur de campionat decât în fața celor două candidate la promovare în Liga Florilor, SCM Timișoara și CS Minaur Baia-Mare, au câștigat două jocuri în deplasare și se află pe locul 4 la numărul de goluri marcate în seria B a Diviziei A, după 13 etape disputate.

OLIMPIC – CS Minaur Baia-Mare 31-36 (17-17)

În etapa a XIII-a, ultima a turului Campionatului Național de Handbal Divizia A feminin, seria B, olimpicele au dat o replică bună liderului și au reușit ceea ce nici o altă echipă nu a reușit în confruntarea directă cu Minaur Baia-Mare: un rezultat de egalitate după 30 de minute! Evoluția curajoasă a fetelor noastre a continuat și după pauză, adversarele nereușind să se desprindă pe tabela de marcaj până la finalul jocului. Pentru Olimpic au marcat: Bărăbaș Monica 14,  Târșoagă Andreea 7,  Munteanu Flavia 4,  Lăcătuș Carla 2,  Ola Maria 1,  Dima Ana 1,  Ilieș Andreea 1,  Ghemeș Carina 1.

Vezi aici clasamentul actualizat, lotul echipei și rezultatele + Match Center cu informații despre fiecare joc și statistici pentru fiecare jucătoare a echipei.

La finalul turului, principala marcatoare a echipei noastre, cu o medie de peste 10 goluri/meci este Monica Bărăbaș, care a reușit să inscrie 135 de goluri în 13 meciuri.

După acest ultim joc din acest an, urmează o scurtă pauză pentru fetele noastre, pentru că în perioada 04-14 Ianuarie 2018, Loturile Naționale de Cadete și Junioare au programate acțiuni de pregătire iar pe adresa clubului nostru au sosit convocări pentru patru dintre sportivele noastre: Lăcătuș Carla – Lotul Național de Cadete, Bărăbaș Monica, Târșoagă Andreea și Ugran Ioana – Lotul Național de Junioare.

 

 

Published by admin