Junioare II: parcurs perfect în turul sezonului regulat !

Junioare II: parcurs perfect în turul sezonului regulat !

CSS Viitorul Cluj-Napoca  –  CS OLIMPIC  20-28

Junioarele II, campioane naționale en-titre la categoria de vârstă 2001, își respectă statutul și au un parcurs perfect și în acest sezon competițional, câștigând toate cele cinci jocuri ale turului sezonului regulat în grupa H a Campionatului Național de Junioare II.

Cu Monica Bărăbaș în mare formă (13 goluri) și cu Flavia Stan care a închis efectiv poarta, jocul din Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca nu putea avea alt deznodământ decât o victorie clară a olimpicelor. De precizat că în acest joc, fetele noastre nu au beneficiat de aportul interului stânga Andreea Târșoagă, menajată după o ușoară accidentare suferită la un antrenament la începutul acestei săptămâni.

Vezi aici clasamentul actualizat, lotul echipei și rezultatele + Match Center cu informații despre fiecare joc și statistici pentru fiecare jucătoare a echipei.

În perioada 17-19 Noiembrie, fetele noastre vor participa la Turneul de Sală 1, unde vor întâlni, în acceași ordine a jocurilor, echipele cu care s-au confruntat în primele trei etape din acest sezon: CS Arena Tg Mureș, CS Seini și CSS 2 Baia Mare.

Published by admin