4 deplasări pentru echipele noastre în acest sfârșit de săptămână

4 deplasări pentru echipele noastre în acest sfârșit de săptămână

Juniori IV, Juniori II, Junioare II, Divizia A feminin

Faza județeană a Campionatului Național de Juniori IV debutează vineri, 03 Noiembrie 2017, la Sighișoara. Juniorii IV de la CS Olimpic, conduși de prof. Laurențiu Pop, vor disputa două jocuri, cu CSS Sighișoara și LPS Tîrgu Mureș.

Juniorii II sunt neînvinși în acest campionat, câstigând 5 din 5 partide disputate în grupa F a Campionatului Național. Joi, 02 Noiembrie 2017, băieții prof. Daniel Pop  vor juca în deplasare cu CSS Dinamo Brașov, jocul fiind programat să se desfășoare la sala de sport din Ghimbav.

Junioarele olimpice au o deplasare mai lungă: vineri, 03 Noiembrie 2017, vor juca în Campionatul Național de Junioare II, la Cluj Napoca, împotriva CSS Viitorul Cluj, iar de acolo își continuă drumul până la Pitești, unde vor întâlni sâmbătă, în etapa a 8-a a Diviziei A, CS Dacia Mioveni 2012. În grupa H a Campionatului Național de Junioare II, fetele noastre ocupă locul 1, după 4 partide disputate și tot atâtea câștigate. În competiția de senioare, au un parcurs ascendent, reușind să lege 2 victorii și merg la Pitești hotărâte să aducă acasă cele 3 puncte puse în joc.

Succes echipelor noastre! Să vă întoarceți învingători!

 

Published by admin